Home / Doesburg-Regiobode / Doe mee aan de VoorleesExpress

Doe mee aan de VoorleesExpress

Doe mee aan de VoorleesExpress

DOESBURG – De bibliotheek is op zoek naar gezinnen die graag voorgelezen willen worden en vrijwilligers die willen voorlezen. Vanaf april vorig jaar wordt aan kinderen van (meertalige) ouders bij gezinnen in Doesburg voorgelezen onder de vlag van de VoorleesExpress, een project van bibliotheek West-Achterhoek. Er wordt nog gezocht naar gezinnen en voorlezers. Het is de bedoeling dat voorlezers 20 weken lang, een keer per week, lezen bij een gezin. Meer informatie of aanmelden kan via Alita Ordelman, coördinator VoorleesExpress, tel. 0314 – 3334455 of a.ordelman@bibliotheekwestachterhoek.nl.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.