Home / Doesburg-Regiobode / Directeur Woonservice IJsselland met pensioen

Directeur Woonservice IJsselland met pensioen

DOESBURG – Henri Esselink, directeur-bestuurder van Woonservice IJsselland gaat met pensioen. Per 1 maart heeft hij zijn taken neergelegd, na 31 jaar te hebben gewerkt bij de Doesburgse woningcorporatie. Hij wordt opgevolgd door Saskia Hakstege.

“Ik kan wel zeggen dat we in deze periode samen met de gemeente Doesburg en huurders veel tot stand hebben gebracht”, blikt Esselink terug. “Door allerlei projecten is de stad mooier geworden en is de bevolkingsopbouw meer in balans gebracht. Denk aan projecten als Het Mauritsveld, de Hessegracht, het Ravelijn, Hanzehave en natuurlijk de Linie. Met mijn team hebben we veel voor Doesburg en haar bewoners kunnen betekenen.”

Esselink hoopt dat de samenwerking tussen huurdersorganisatie, corporatie en de gemeente in de toekomst op hetzelfde niveau blijft, zodat er gewerkt kan worden aan goede betaalbare huisvesting voor onze huurders: “Naar de toekomst toe ligt er een enorme opgave voor verduurzaming, betaalbaarheid en kwaliteit van wonen.”
De oud-directeur richt een dankwoord tot de mensen met wij hij heeft samengewerkt. “Ik kijk in dank terug op het gestelde vertrouwen dat ik heb gehad van de Raad van Commissarissen en het personeel. Voor mij was het een tijd van telkens nieuwe uitdagingen, dus verveeld heb ik mij allerminst. Ik voelde me thuis in Doesburg. Bedankt dat u mij dit gevoel heeft kunnen geven.”

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.