Home / Belangrijk / Dikkertje Dap in Kinderfilmhuis De Teil

Dikkertje Dap in Kinderfilmhuis De Teil

DOESBURG – Dikkertje Dap en de giraffe. Bijna tweehonderd woorden telt het bekende gedicht van Annie M.G. Schmidt, en nu is er de film. Die draait zaterdag 9 maart in bij Kinderfilmhuis De Teil in Het Arsenaal in Doesburg.

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraffe. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, tot Dikkertje voor het eerst naar school moet en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar beleeft op school ook allerlei spannende avonturen. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Dikkertje bedenkt een plan om Raf mee naar school te nemen en zo zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.
De film is Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden. De voorstelling begint om 14.00 uur en de entree bedraagt 3,50 euro. Na afloop is er voor iedereen iets lekkers.

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.