Home / Nieuws / Dierens Harmonie Orkest start met Opstaporkest

Dierens Harmonie Orkest start met Opstaporkest

DIEREN – Om nieuwe leerlingen sneller te kunnen laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken is het Dierens Harmonie Orkest (DHO) gestart met een Opstaporkest. Het Opstaporkest bestaat uit leerlingen die nog maar enkele maanden muziek maken, leeftijd speelt daarbij geen rol. De aandacht ligt op het leren samenspelen, luisteren naar elkaar en goed kijken naar de dirigent, zodat de noten die op papier staan ook echt muziek gaat worden. Met deze basis kunnen de leerlingen vervolgens doorstromen naar het Leerlingenorkest en uiteindelijk Harmonie Orkest. Op zaterdag 9 maart kan iedereen die interesse heeft om een instrument te spelen komen kennismaken. Bij de Lang Leve de DHO muziekshow komen dan alle instrumenten aan bod. De show wordt gehouden in de Oase en duurt van 15.00 tot 16.30 uur.

www.dhodieren.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.