Home / Rheden-Regiobode / Dementie: de kracht van herinneringen

Dementie: de kracht van herinneringen

DIEREN – De Arnhemse afdeling van stichting Alzheimer Nederland houdt dinsdag 19 maart een informatie- en ontmoetingsavond over dementie in Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren. Ditmaal is het thema De kracht van herinneringen. Mensen met dementie praten graag over vroeger, omdat juist de herinneringen uit hun jongere jaren het langst bewaard blijven. Het ophalen van positieve herinneringen is heel belangrijk in contact met mensen met dementie. Het doet een beroep op wat men nog wél weet en kan en geeft zelfvertrouwen. Annemarie Bolder, ergotherapeut en eigenaar van Ergoworld, gaat deze avond nader in op dit thema. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Inloop vanaf 18.45 uur, de bijeenkomst zelf duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Mocht de opvang voor de thuissituatie of het vervoer een probleem zijn, kan contact opgenomen worden met MVT Rheden/Rozendaal: 026 – 3707070 of info@mvtrheden.nl.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.