Home / Brummen-Regiobode / De voedingkennis challenge

De voedingkennis challenge

EERBEEK / APELDOORN – PS-Vitaal biedt een uitgebreide workshop op het gebied van voeding en vitaal water in relatie tot de gezondheid. In vier avonden wordt op professionele wijze verteld over voeding en worden persoonlijke testen gedaan. Zo krijgen de deelnemers kennis en motivatie om hun eetpatroon te verbeteren. De eerste drie bijeenkomsten zijn op dinsdagen 5, 12 en 19 maart en vinden plaats in Apeldoorn. Op dinsdag 26 maart gaat de groep in Eerbeek op ‘supermarktsafari’. PS-Vitaal is een samenwerking tussen Petra Vennik, voedingsdeskundige uit Eerbeek en Saskia Grootveld, natuurgeneeskundige uit Apeldoorn. Aanmelden voor de cursus kan bij Saskia Grootveld en Petra Vennik bij info@ps-vitaal.nl.

www.ps-vitaal.nl

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.