Home / Algemeen / De Kikkerkoning in balletvorm

De Kikkerkoning in balletvorm

De Kikkerkoning in balletvorm

DIEREN – Het sprookje De Kikkerkoning omgevormd tot een balletvoorstelling voor jong en oud. Danstheater LethDansant laat het op zondagmiddag 7 april zien bij Theater RhederArt in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Het is het sprookje van de koning die door een heks in een lelijke kikker wordt veranderd. De koning moet hopen op iemand die hem lief vindt en hem weer koning maakt. Is het misschien de prinses met de gouden bal? Het ballet duurt ongeveer een uur. De voorstellingen van LethDansant zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen. De aanvang is 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

www.rhederart.nl

Lees ook

Geen carnaval bij de De Heiknüüters

RHEDEN – Het bestuur van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft met pijn in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.