Home / Rheden-Regiobode / De inrichting van een aquarium

De inrichting van een aquarium

De inrichting van een aquarium

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis houdt dinsdag 2 april in De Oase in Dieren een lezing over de inrichting van gezelschapsaquaria. John Frenken vertelt onder de titel Esthetica in Gezelschapsaquaria over het inrichten van een aquarium. Daarbij komen verschillende aspecten kijken, waaronder de plaats in de woonkamer, de gebruikte decoratiematerialen en hun plaats in het aquarium. In het tweede deel van de lezing bespreekt Frenken verschillende aquaria en toetst hij de theorie uit het eerste deel aan de praktijk. De lezing is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en begint om 20.00 uur.

Lees ook

Isseltaler Musikanten in Openluchttheater de Pinkenberg

ROZENDAAL – De Isseltaler Musikanten spelen zaterdag 25 september in Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.