Home / Doesburg-Regiobode / Cursus Bibliodrama

Cursus Bibliodrama

DOESBURG – Marie-Louise Vroemen en Marijke Kors-Rakers starten op woensdag 13 maart met een korte cursus Bibliodrama. Bibliodrama is een vorm van speels en dramatiserend omgaan met een (bijbel)verhaal. “Het gekozen verhaal wordt gelezen, rollen worden gezocht en ieder gaat met zijn eigen rol aan de slag. Al spelend kom je andere rollen tegen”, leggen Marie-Louise en Marijke uit. De eerste bijeenkomst is op woensdag 13 maart, van 19.30 tot 21.30 uur in de Wehmerhof in Angerlo. Daarna komt de groep bijeen op woensdagen 10 april en 8 mei. De kosten voor deze serie bedragen 24,50 euro, inclusief koffie of thee.

bibliodramaverhalenderwijs@gmail.com

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.