Home / Rheden-Regiobode / Creatief bezinnen in 40 dagen

Creatief bezinnen in 40 dagen

VELP – De Protestantse Gemeente Velp biedt de mogelijkheid om, tijdens de vastenperiode, creatief te bezinnen onder leiding van kunstenaar André Bikker en pastor Janneke Bron. Het Bijbelse beeld van de graankorrel die sterft om vruchten voort te brengen wordt verbonden met de eigen levensweg. De deelnemers verbeelden dit met inkt. Er worden voorstudies gemaakt die de derde avond worden uitgewerkt tot een eindproduct op doek. Alle eindproducten krijgen tot aan Pasen een plekje in de Grote Kerk en/of Oude Jan.De creatieve bezinning is op de woensdagavonden 27 maart, 3 en 10 april in de Grote Kerk en/of het Rondeel in Velp. De koffie staat vanaf 19.00 uur klaar, er wordt gewerkt van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn 60 euro per deelnemer, inclusief materialen, koffie of thee. Het project gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 25.

www.andrebikker.nl

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.