Home / Doesburg-Regiobode / Cool 2B Fit van start in Doesburg

Cool 2B Fit van start in Doesburg

DOESBURG – Ook dit jaar kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar uit Doesburg samen met hun ouders deelnemen aan het gezondheidsprogramma Cool 2B Fit. Onder begeleiding van een sportinstructeur en kinderfysiotherapeut leren zij op een leuke manier bewegen en de spierkracht en conditie verbeteren. Een diëtist leert de deelnemers alles over gezond eten. Ook gaan de kinderen aan de slag met een moestuin en gaan ze zelf koken. Naast de lichamelijke gezondheid wordt er met behulp van een kinder- en Jeugdtherapeut gewerkt aan de mentale gezondheid.
De activiteiten worden begeleid door het Cool 2B Fit-team. In de gemeente Doesburg bestaat het Cool 2B Fit-team uit kinderfysiotherapeut Babette Werdmölder, sportinstructeur Ivet Harperink, diëtisten Susanne Boks en Merle Leenders en de kinder- en Jeugdtherapeut Kristel Roes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de intakegesprekken. Deze vinden plaats op dinsdag 16 of donderdag 18 april. Aanmelden kan via de website. Meer informatie is krijgen via Babette Werdmölder, via tel. 06 – 22247271 of info@kinderfysiodoesburg.nl.

www.doesburgbeweegt.nl

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.