Home / Rheden-Regiobode / Contactmiddag ouderen Rheden

Contactmiddag ouderen Rheden

RHEDEN – Op donderdag 14 maart is de volgende contactmiddag van de PCOB-KBO in het Dorpshuis van Rheden. De aanvang is 14.00 uur. Antoinette Meys, adviseur bij Zorgbelang Inclusief (voorheen Zorgbelang Gelderland-Utrecht) en de Leefbaarheidsalliantie Gelderland zal vertellen over de veranderingen in wonen, welzijn en zorg en wat dat van senioren zelf vraagt. Maar het gaat vooral over wat senioren zelf belangrijk vinden bij wonen, welzijn en zorg en de manier om daarover met zoveel mogelijk van hen in gesprek te komen. Antoinette Meys is ook op vrijwillige basis voorzitter van Ons Raadhuis in Velp en heeft veel dialogen met ouderen begeleid vanuit het landelijke programma Zorg Verandert. Belangstellende zijn welkom. De toegang is gratis, koffie en thee kosten 1 euro per kop.

Lees ook

Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.