Home / Rheden-Regiobode / Concertavond March & Showband Rheden

Concertavond March & Showband Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 23 maart geeft March & Showband Rheden een concert in eigen dorp. Partycentrum Ons Huis is het theater waarin de Rhedense muzikanten hun afwisselende repertoire ten gehore zullen brengen. Naast dat de eigen jeugdleden deze avond van zich laten horen, heeft de organiserende commissie ook Theaterkoor Music for All uit Dieren bereid gevonden medewerking aan deze gelegenheid te verlenen. De zaal is open om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Entree is gratis. Op de avond wordt ook een verloting gehouden waarmee verschillende mooie prijzen te winnen zijn.

Lees ook

Rheko houdt leden in beweging

RHEDEN – Ondanks corona houdt Rheko haar leden in beweging. Met onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.