Home / Nieuws / Concert vocaal octet Enchanté

Concert vocaal octet Enchanté

ELLECOM – Octet Enchanté geeft zondag 17 maart een concert in de Dorpskerk van Ellecom. Het vocaal octet bestaat uit acht ervaren amateurzangers. Zij zingen een gevarieerd repertoire met werken uit de Renaissance tot moderne klassiekers en lichtere stukken. Enchanté zingt vaker in kleinere kerken waar de nuances van hun optredens goed tot hun recht komen. In Ellecom brengen zij onder meer werken ten gehore van Elgar, Barber en Lauridsen. Trio Nadaillac, met dwarsfluit, piano en cello, verzorgt muzikale intermezzo’s. De kerk opent om 15.00 uur haar deuren, na afloop staat er een drankje klaar.

Lees ook

March & Showband Rheden collecteert

RHEDEN – Van 20 tot en met 25 mei 2019 vindt de 74e Anjeractie plaats: …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.