Home / Doesburg-Regiobode / Concert Slagwerkgroepen

Concert Slagwerkgroepen

VOOR-DREMPT – De slagwerkgroep van Muziekvereniging Hummelo en Keppel houdt zaterdag 9 maart een slagwerkdag. Na eerdere deelnames aan door anderen georganiseerde slagwerkconcerten, organiseert de groep nu zelf een concert. De muzikanten zijn dit keer gastheer van de slagwerkgroepen uit Huissen, Opheusden en Harlingen. Iedere groep treedt ’s avonds een half uur op. De groepen hebben een bijzonder programma ingestudeerd, zo staan melodische als ritmische stukken op de lessenaar. De muzikanten komen ‘s middags al bij elkaar om gezamenlijk te repeteren. ‘s Avonds volgt een concert, dat om 19.30 uur begint en gratis toegankelijk is voor publiek.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.