Home / Rheden-Regiobode / Concert Kamerkoor Mnemosyne

Concert Kamerkoor Mnemosyne

Concert Kamerkoor Mnemosyne

RHEDEN – Op zondagmiddag 31 maart om 15.30 uur verzorgt Kamerkoor Mnemosyne uit Nijmegen een concert in de Dorpskerk te Rheden. Kamerkoor Mnemosyne zal een programma uitvoeren met oude en nieuwe werken die passen in de Veertigdagentijd van A. Pärt, J. Chr. Demantius en T. Tallis. Het Salva Regina van Arvo Pärt zal begeleid worden door de Nijmeegse accordeonist Geri Daanen. Hij zal ook een solostuk spelen. Het concert begint om 15.30 uur. De toegang tot het concert is gratis, maar bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.