Home / Doesburg-Regiobode / Computercursus Klik & Tik

Computercursus Klik & Tik

DOESBURG – Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek West-Achterhoek de cursus Klik & Tik aan. In de vestiging in Doesburg start er een cursus op 21 maart. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deelname aan de cursus is gratis. De deelnemers leren typen op de computer, schrijven met Word, internetten en e-mailen. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten waarin op eigen tempo wordt gewerkt. Aanmelden kan via tel. 0314 333445 of www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.