Home / Doesburg-Regiobode / Computercursus Klik & Tik

Computercursus Klik & Tik

DOESBURG – Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek West-Achterhoek de cursus Klik & Tik aan. Vanaf maandag 18 maart starten in de verschillende vestigingen, waaronder de bibliotheek in Doesburg, weer cursussen. Er zijn nog plaatsen vrij. Belangstellenden kunnen gratis deelnemen aan deze cursus. De deelnemers leren typen op de computer, schrijven met Word, internetten en e-mailen. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin op eigen tempo wordt gewerkt. Deelnemers krijgen een cursusboek en een koptelefoontje. Aanmelden kan via Klantenservice van de bibliotheek, tel. 0314 333445, of via de website www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.