Home / Alle-Regiobode / Collecteweek ReumaNederland

Collecteweek ReumaNederland

REGIO – In de week van 18 tot en met 23 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland, voorheen het Reumafonds. Ook dit jaar zetten tienduizenden vrijwilligers zich met hart en ziel in om door heel Nederland geld op te halen voor onderzoek naar reuma. Alle kleine beetjes helpen om samen een groot bedrag op te halen tijdens deze collecteweek! Wie ook wil helpen door zelf te collecteren kan voor meer informatie bellen met ReumaNederland in Amsterdam via tel. 020-5896471, of kan contact opnemen per mail via vrijwilligers@reumanederland.nl

Lees ook

IJsselhoeven is op zoek naar de geelster

REGIO – Alles wat groeit en bloeit in de IJsselvallei mag zich verheugen in bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.