Home / Brummen-Regiobode / Collecteweek Amnesty International

Collecteweek Amnesty International

LOENEN – Van 11 tot en met 16 maart gaan in Loenen weer acht collectanten de straat op voor de landelijke collecte van mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Amnesty International wil een wereld waarin iedereen profiteert van de mensenrechten. Om dat te bereiken doet de organisatie onderzoek naar schendingen van deze rechten en voert actie tegen die schendingen. Amnesty International is een onafhankelijke organisatie en neemt voor haar onderzoek, lobby en actie geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte nodig.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.