Home / Rheden-Regiobode / ChristenUnie-foodtruck doet Rheden aan

ChristenUnie-foodtruck doet Rheden aan

DE STEEG – De ChristenUnie-foodtruck staat donderdag 14 maart van 14:00 tot 15:30 uur bij kasteel Middachten op de parkeerplaats bij de Smitsallee in De Steeg. De Gelderse ChristenUnie-fractie bezoekt het landgoed en spreekt met Age Fennema, rentmeester van het kasteel, over het landgoed, het beheer in het algemeen en over de BOA’s. Gezien de problematiek rondom drugsdumpingen, een probleem dat de ChristenUnie aangekaart heeft, en de onlangs extra toegekende bijdrage voor BOA’s een actueel thema. Locatie: De werkplaats, bereikbaar langs de muur vanaf de parkeerplaats aan de Smitsallee.

De ChristenUnie rijdt in campagnetijd met een foodtruck door Gelderland. Met waardevolle Gelderse producten wil de ChristenUnie Gelderland aandacht vragen voor herkenbaarheid van Gelderse producten en voedselverspilling tegengaan. De ChristenUnie Gelderland wil een eerlijke prijs voor de producten die Gelderse boeren produceren en meer herkenbaarheid van streekproducten.

Lees ook

Bijeenkomst Love Peace Harmony

VELP – Welke familieleden en vrienden ken je uit een vorig leven? Dit is de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.