Home / Belangrijk / CDA-lijsttrekker Gerhard Bos spreekt in Brummen

CDA-lijsttrekker Gerhard Bos spreekt in Brummen

BRUMMEN – Woensdagavond 6 maart komt Gerhard Bos naar Plein Vijf in Brummen. Hij is CDA-lijsttrekker voor de Provinciale Staten-verkiezingen en spreekt over de invloed van de provincie in de gemeente Brummen.

De provincie speelt een belangrijke rol bij de inrichting van de ruimte, natuur, milieu, verkeer, woningbouw en energietransitie. Ook in de gemeente Brummen. Bos bespreekt deze avond bijvoorbeeld wat de provincie betekent in het centrumplan Eerbeek, welke rol zij speelt in het verduurzamen van de gemeente en vertelt over de rondwegen waar al zo lang over wordt gesproken.
Gerhard Bos geeft uitleg over de rol van de provincie en de kansen die hier liggen. Er is ruimte om vragen te stellen en om in discussie te gaan. De bijeenkomst wordt gehouden in Plein Vijf in Brummen en begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom, de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.