Home / Doesburg-Regiobode / Carnaval in Drempt

Carnaval in Drempt

DREMPT – Komend weekend is het weer zover, het carnaval barst los, zo ook in Sneppendorp (Drempt). Prins Mick de 1e en jeugdprinses Daphne zullen vanaf dan het scepter zwaaien over dit mooie dorp.

Het programma van carnavalsvereniging De Blauwe Snep begint dinsdag al voor de vereniging met de overdracht van de sleutel van Sneppendorp door de gemeente aan de Prins. Aanstaande vrijdag zal het feest echt losbarsten en zullen Prins Mick en Prinses Daphne het carnavalsweekend aftrappen met een bezoek aan Kinderdagverblijf Nijntje, om vervolgens door te gaan naar Basisschool de Klimtoren om aldaar het carnavalsfeest samen met de kinderen en leerkrachten te vieren.
Vrijdagavond begint om 19.41 de pronkzitting. Een avond vol met optreden van lokale artiesten. Dit belooft weer een waar spektakel te worden. “Kom op tijd, zodat je verzekerd bent van een goede plek, zodat je alles goed kan zien”, aldus de organisatie.
Zaterdagmiddag is het aan de kinderen van Sneppendorp om weer een geweldige middag te beleven. Onder leiding van Marvin en Liz zal er weer ‘een fantastische show’ aan de kinderen worden voorgedragen. Degene die het mooist verkleed is, zal hiervoor beloond worden.
Die avond vanaf 20.41 uur is het traditionele gekostumeerd bal. Dit jaar onder muzikale begeleiding van de band Kix. In de loop van de avond is er een demasque en ‘de best verklede persoon’ zal ook weer beloond worden met een prijs. Zowel vrijdag, zaterdag als zondag is er een verloting met ‘prachtige prijzen’. Voor een groot deel zijn deze prijzen afkomstig van sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. “Bedankt hiervoor”, aldus De Blauwe Snep.
Zondagochtend staat altijd in het teken van het bezoek aan Hyndendaal in Hummelo, om ook deze mensen een gezellige ochtend te bezorgen.
Vanaf 15.11 zijn carnavalsgangers weer van harte welkom in het Sneppennest; de vereniging gaat dan Früjshoppen, ‘met z’n allen’. Deze middag wordt muzikaal ondersteund door DJ ROAN en zanger Mike. “Neem je allerbeste zin mee, trek de boerenkiel uut de kaste en kom gezellig een biertje of een wijntje doen”, aldus de Blauwe Snep.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.