Home / Nieuws / Buurtbieb geopend in Ons Raadhuis

Buurtbieb geopend in Ons Raadhuis

VELP – Onder grote belangstelling is vrijdag 22 februari de Buurtbieb geopend in Ons Raadhuis in Velp. Op deze feestelijke opening heeft John Jansen van Galen de aanwezigen laten meegenieten van een mooi verhaal over de geschiedenis van het bibliotheekwezen in Velp.

Iedereen uit de buurt kan bij de Buurtbieb binnenlopen om een boek te lenen. De boekenkast is elke dag beschikbaar van 09.30 tot 16.30 uur. De kast is gevuld met diverse categorie├źn Nederlandstalige boeken, van klassieke romans tot thrillers. Een aantal vrijwilligers zorgt ervoor dat de inhoud van de kast van goede kwaliteit blijft. Er is een vrijwilliger aanwezig op maandag-, donderdag, en vrijdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur. Wie op zoek is naar een specifiek boek of specifieke schrijver, kan dit aangeven bij de vrijwilliger die kan nakijken of het boek aanwezig is.

Een boek lenen uit de Buurtbieb is voor iedereen gratis, ook voor mensen die nog nooit bij Ons Raadhuis zijn geweest. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten van de ontmoetingsplek. De koffie staat klaar en er is altijd iemand present om nieuwe gasten de weg te wijzen. Ons Raadhuis is te vinden in de pastorie van de kerk aan de Emmastraat in Velp, de ingang zit op Nieuwstraat 1. Op www.onsraadhuis.com is een overzicht te vinden van alle activiteiten die op het programma staan.

Foto: Rob Weenink

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.