Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Zaterdag 30 maart NVM Open Huizen Dag

Business & Shopping: Zaterdag 30 maart NVM Open Huizen Dag

REGIO – Zaterdag 30 maart is het weer NVM Open Huizen Dag. In navolging op het succes van eerdere edities doen diverse NVM Makelaars, zoals Grotenhuis Makelaardij uit Dieren, dit jaar wederom mee aan deze landelijke open huizen route.

De open dag biedt een mooie kans om vrijblijvend bij meerdere woningen binnen te kijken. Tijdens de open dag kunnen woningzoekenden tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak hun te koop staande droomhuizen bezichtigen. Een compleet overzicht van alle deelnemende woningen is te vinden op funda.nl. De woningen zelf zijn te herkennen aan een poster en/of sticker op het verkoopbord.
Tijdens de open dag is het kantoor van Grotenhuis Makelaardij aan de Lindelaan 12 te Dieren van 10.00 tot 16.00 uur geopend. De NVM makelaars van dit kantoor staan dan paraat om eventuele vragen van woningzoekenden te beantwoorden, biedingen aan te nemen of om bijvoorbeeld een ‘officiële’ tweede bezichtiging in te kunnen plannen.

Grotenhuis Makelaardij houdt met regelmaat inloopavonden voor woningzoekers. Tijdens een inloopavond is iedereen met een (latente) verhuiswens welkom. Zij kunnen dan zonder afspraak binnenlopen om zich te laten informeren over de actuele situatie op de woningmarkt, het vinden van een passende woning, het krijgen van de best passende hypotheek en ga zo maar door. De eerstvolgende inloopavond is op donderdag 28 maart van 19.00 tot 20.30 uur.

Tijdens de inloopavond en open dag kunnen woningzoekers vrijblijvend hun woonwensen laten registreren in de NVM-database. Met een gratis NVM-account kan iedereen optimaal op de hoogte blijven van nieuw en gewijzigd woningaanbod dat aan de opgegeven criteria voldoet. Niet alleen het aanbod van Grotenhuis, maar van alle NVM-makelaars wordt met zo’n profiel automatisch in de gaten gehouden.

Grotenhuis Makelaardij is gevestigd aan de Lindelaan 12 in Dieren, tel. 0313-450717

www.grotenhuismakelaardij.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.