Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Voor elke situatie de juiste multifocale brillenglazen

Business & Shopping: Voor elke situatie de juiste multifocale brillenglazen

DIEREN / EERBEEK – Te Hennepe Optiek in Dieren en Hendriks Optiek te Eerbeek hebben een mooie actie op Variluxbrillenglazen. Wie een bril aanschaft, krijgt een tweede set Variluxglazen met dezelfde sterkte voor de helft van de prijs.

“Essilor heeft met veel zorg, jaren aan de ontwikkeling van innovatieve multifocale brillenglazen gewerkt met specialisaties voor specifieke zichtmomenten. Daarmee ziet u alles altijd even scherp”, aldus Te Hennepe en Hendriks. Zo heeft Varilux naast gewone brillenglazen ook glazen die zijn aangepast aan diverse situaties.
“De tweede bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben, is de zonnebril op sterkte”, zeggen de opticiens. “De zonnebril is ideaal voor een dagje strand, een citytrip of tijdens de vakantie. Maar ook op vele andere momenten komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Kiest u bij ons voor een zonnebril met een Crizal Sun UV-coating dan bent u ook meteen verzekerd van een hoge mate van UV-bescherming.”

Voor werk of ontspanning worden steeds vaker en langer digitale apparaten gebruikt. Voor mensen die onafscheidelijk zijn van hun tv, smartphone, tablet of laptop, is een tweede bril voor multimedia-gebruik een goede toevoeging op de dagelijkse bril. “Zo komt u digitaal uw dag door zonder vermoeide ogen, digitale oogklachten en met de juiste bescherming tegen schadelijk licht.”

Goed zicht in het verkeer is van groot belang voor de veiligheid, maar juist in de auto wordt het zicht vaak belemmerd, bijvoorbeeld door schitteringen op het wegdek, laagstaande zon, regen of mist. “Wist u dat er verschillende speciale kijkoplossingen beschikbaar zijn die uw rit aangenamer kunnen maken? Wij informeren u graag in onze winkel”, zeggen de Dierense en Eerbeekse opticiens.

Om Variluxbrillenglazen te promoten, krijgen klanten van Hendriks Optiek in Eerbeek en Te Hennepe Optiek in Dieren bij aanschaf van een tweede bril met dezelfde sterkte, 50 procent korting op de glazen. Dit mag dan een zonnebril, reservebril, computerbril, fashionbril of bril met meekleurende glazen zijn. De opticiens zoeken graag voor hun klanten uit of zij nog ruimte binnen hun zorgpolis hebben voor de declaratie van een correctiebril en regelen zelfs de afhandeling hiervan.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.