Home / Doesburg-Regiobode / Business & Shopping: NLP Communicatiecursus van start in Doesburg

Business & Shopping: NLP Communicatiecursus van start in Doesburg

DOESBURG – Hetty Boerstal van In and Outside Coaching en Training start maandag 25 maart een NLP Communicatiecursus in Doesburg. Deze cursus beslaat zeven avonden.

“Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een manier om zakelijk en privé te groeien en in balans te blijven”, legt Boerstal uit. “Wil je vooruit in plaats van achteruit, wil je groeien in plaats van stilstaan, wil je doen in plaats van denken? De regie over je leven begint met communicatie met jezelf en anderen. Met NLP krijg je inzicht in jouw communicatie, gedrag en denkpatronen en het effect hiervan op anderen. NLP heeft zich de laatste 25 jaar bewezen als een succesvolle methode tot verandering. Grip op jouw communicatie zorgt ervoor dat je je doelen bereikt, invloed hebt op elk gesprek, meer rust in je hoofd en een betere energiebalans krijgt. Tijdens deze cursus van krijg je praktische info en tools aangereikt, die direct in het dagelijks werk en leven toepaspaar zijn.”

De cursus gaat van start op maandag 25 maart. De bijeenkomsten vinden plaats in het Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat 48 in Doesburg. Neem voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek contact op via tel. 06-24981554 of info@inandoutside.nl.

www.inandoutside.nl

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.