Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Nieuw in Dieren: IJscafé Bon Appetit

Business & Shopping: Nieuw in Dieren: IJscafé Bon Appetit

DIEREN – Zaterdag 16 maart openen Bianca Hachmang en Dennis Jansen hun IJscafé Bon Appetit in Dieren. In een compleet vernieuwd pand aan de Wilhelminaweg verkopen zij ambachtelijk gemaakt ijs, maar ook ‘veel meer dan dat’.

Bianca en Dennis reisden heel de wereld rond met hun kermisattracties en oliebollenkramen. Een mooi, maar druk leven en ze zochten dan ook een mogelijkheid om het iets rustiger aan te kunnen doen. Op hun reizen deden ze vele ideeën op en zo verzonnen ze de heerlijkste dingen om te gaan verkopen bij IJscafé Bon Appetit. Het pand aan de Wilhelminaweg 15 b, op de hoek van de Buitensingel, is prachtig verbouwd en iedereen kan daar straks heerlijk zitten om iets lekkers te eten en drinken.

Bianca, die vooral in de winkel te zien zal zijn, deed een opleiding tot ijsbereider en leerde hoe ze zelf ambachtelijk ijs moet maken. Ze verzon haar eigen recepten en biedt straks een heel assortiment met de heerlijkste smaken Italiaans ijs. Maar daar houdt het niet op. Bianca verkoopt ook koffie en thee, milkshakes, luxe broodjes en vers gebakken Luikse wafels. Van chocolatier Mousset in Arnhem heeft ze ambachtelijk gemaakte chocolade.
Daarnaast heeft Dennis een paar bijzondere dingen op het menu gezet: “Ik zag in het buitenland freakshakes en bubble wafels. Een freakshake is een milkshake, gemaakt met ons eigen ijs, met daar bovenop slagroom en allerlei toppings, zoals chocolade of fruit. Een bubble wafel is een vers gebakken wafel, met daarin ijs, slagroom en ook weer verschillende toppings. Je kunt zo je eigen lekkernij samenstellen.”

IJscafé Bon Appetit is zaterdag 16 maart voor het eerst open. Daarna is iedereen dagelijks welkom tussen 11.00 en 22.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.