Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Informatieavond over erfrecht en huwelijksvermogensrecht

Business & Shopping: Informatieavond over erfrecht en huwelijksvermogensrecht

DOESBURG – Op dinsdag 12 maart verzorgt Uitvaartverzorging Patrimonium in Doesburg een informatieve avond over huwelijksvermogensrecht (samenleven) met een link naar het erfrecht. Notaris mr. J.A. Te Lindert van notariskantoor Te Lindert uit Doesburg zal op die avond uitleg geven over de laatste ontwikkelingen en wijzigingen op deze gebieden.

Per 1 januari 2018 is de wetgeving op het gebied van huwelijksvermogensrecht ingrijpend aangepast. Wat hebben deze aanpassingen gevolgen voor het vermogen bij een huwelijk of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Ook de financiële gevolgen van samenwonen zullen deze avond aan de orde komen. En wat zijn op langere termijn de gevolgen voor de erfenis? “Het is verstandig dat mensen zich hierover goed te laten informeren. Deelnemers kunnen zo zelf de regie houden over hun vermogen en de zaken regelen zoals zij dat wensen”, aldus Patrimonium.

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Er is dan ook genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt gehouden in het uitvaartcentrum Patrimonium aan de Meipoortstraat en begint om 19.30 uur. De koffie staat om 19.00 uur. Bijwonen van deze lezing is gratis.

Tel. 0313-474909
www.patrimoniumdoesburg.nl

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.