Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Grand Café Rutgers helemaal in het nieuw

Business & Shopping: Grand Café Rutgers helemaal in het nieuw

LATHUM – De ene verbouwing is de andere niet. Grand Café Rutgers in Lathum ging na de Kerst helemaal op de schop. Allemaal voor een optimale beleving van de gast. Het resultaat mag er zijn. Eigenaar Eric Rutgers voelt zich als een vis in het water op zijn droomlocatie aan de Rhederlaag. “Dit is twee levels hoger, dit is Grand Café Rutgers 2.0.”

“We hebben alles gesloopt en centimeter voor centimeter opgebouwd. Alles is maatwerk. En dat in slechts een week tijd”, vertelt een trotse Rutgers. Hij zit sinds 1998 met zijn bedrijf in Lathum. Het is voor hem de eerste grootscheepse verbouwing. Lachend: “Het werd dus tijd.”
Wie over de drempel stapt ziet het meteen: nieuwe tafels, stoelen, een gerestylede bar, warmere moderne kleuren, een verschuifbare glazen wand tussen het restaurantgedeelte en het grand café en opvallende zitjes aan de bar. Een uitgebreid diner, een hapje tussendoor, een feest, borrel, een bruiloft of verjaardag, een bedrijfsfeest in een sfeervolle ambiance, het kan allemaal.
De ligging aan het water heeft voordelen. “Zo kunnen we eten en drinken nog gemakkelijker combineren met sportieve activiteiten op en rondom het water zoals als beachvolleybal of een rondvaart.”
Na de verbouwing zijn er 150 zitplaatsen binnen, 25 meer dan voorheen, en 160 zitplaatsen buiten. In de winter is Grand Café Rutgers geopend van woensdag tot en met zondag; in de zomer is het bedrijf zeven dagen per week open. Extra pluspunt is de grote parkeerplaats voor de deur. “En we hebben zelfs een aanlegsteiger, zodat menen met een boot hier kunnen aanleggen.”
Vanwege de heropening heeft Grand Café Rutgers tot en met 31 maart een mooie aanbieding voor onbeperkt gamba’s, biefstuk of spareribs eten. Grand Café Rutgers is te vinden aan De Muggenwaard 7 in Lathum, tel. 0313 – 632963 of 06-55106955.

www.grandcaferutgers.nl

Lees ook

Onderzoek UvA en Natuurmonumenten naar effect van droogte op natuur

REGIO – De Universiteit van Amsterdam en Natuurmonumenten doen de komende jaren samen onderzoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.