Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Gebr. Rijneveld geeft gratis tuinadvies in Appeltern

Business & Shopping: Gebr. Rijneveld geeft gratis tuinadvies in Appeltern

APPELTERN / SPANKEREN – Tijdens de tuinadviesdagen van De Tuinen van Appeltern geven de Gebr. Rijneveld in Spankeren gratis tuinadvies. De Tuinen van Appeltern liggen achter Nijmegen en noemt zich ‘het grootste tuininspiratiepark van Nederland’.

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart zijn de tuinadviesdagen. Iedereen kan terecht in Appeltern om te kijken welke keuzes het best bij de tuin passen. Daarnaast krijgen bezoekers tips en trucs op het gebied van de tuin en het onderhoud daarvan, en worden veelgemaakte tuinfouten besproken. De tuinexperts van Gebr. Rijneveld BV uit Spankeren zit, samen met tientallen collega’s, klaar voor gratis tuinadvies. Het is raadzaam om foto’s en video’s mee te nemen, zodat de hoveniers wensen en ideeën in een schets om kunnen zetten. Dit advies is gratis, belangstellenden betalen alleen toegang tot het park. De tuinadviesdagen zijn erf geliefd, dus aanmelden is gewenst. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 8 maart, 10.00 uur, via www.appeltern.nl.

Park De Tuinen van Appeltern is vanaf vrijdag 1 maart geopend. Er zijn meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen te zien om inspiratie op te doen voor de eigen tuin.

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.