Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Door Mode viert tienjarig jubileum met geweldige modeshow

Business & Shopping: Door Mode viert tienjarig jubileum met geweldige modeshow

DOESBURG – Op vrijdagavond 22 maart heeft Door Mode in Doesburg haar tienjarig bestaan gevierd. Dit deed zij met tweehonderd gasten met een geweldige modeshow in de Martinikerk.

Rond 20.00 uur druppelden de tweehonderd genodigden de feestelijk versierde Martinikerk binnen. Dorine Maresch heette haar gasten bij binnenkomst hartelijk welkom. Zij opende de avond met een terugblik op hoe ze tien jaar geleden begon. Uit passie en liefde voor mode startte zij haar winkel aan de Kerkstraat, zich niet realiserend dat Nederland in een economische crisis verkeerde. De leegstand in Doesburg was daar een gevolg van. De beginjaren waren daardoor best pittig, maar door mooie, uitgebalanceerde merken te verkopen groeide het vertrouwen bij haar klanten. Na zeven jaar kreeg Dorine de kans om haar tweede winkel Labels by Door te openen. Een eigentijdse winkel waar zij de merken nog beter kon positioneren.
Na tien jaar is het tijd voor vernieuwing. Via twee beeldschermen lanceerde Dorine Maresch tijdens de show het nieuwe logo, nieuwe huisstijl en de nieuwe website die innenkort online is. Daarnaast presenteerden vijftien modellen de kleurrijke, nieuwe voorjaars- en zomercollectie op de catwalk. De enthousiaste en professionele show werd door de genodigden goed ontvangen. Onder luid applaus liepen de grand finale.
Dorine Maresch sprak haar dankwoord uit naar iedereen die deze avond samen met haar heeft bedacht en naar de Stichting Behoud en Exploitatie Martinikerk voor de wijze waarop zij de kerk exploiteren zodat Door Mode te gast mocht zijn. Dorine Maresch nodigde iedereen uit voor de afterparty. De catering was in handen van Stadshotel Doesburg. De vrijwilligers van de Stichting hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van dit jubileum. Tevens gingen de deuren open van Door Mode en Labels by Door en konden haar klanten tot laat in de avond exclusief shoppen.

Lees ook

Business & Shopping: Zwartepietenfeest bij Carwash Stout

DIEREN – Carwash Stout in Dieren houdt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.