Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Burgemeester van Eert opent nieuw filiaal van Bakker Hilvers

Business & Shopping: Burgemeester van Eert opent nieuw filiaal van Bakker Hilvers

RHEDEN – Met het ‘inschieten’ van een aantal Puur Oogstbroden in de vloeroven heeft de Rhedense burgemeester Carol van Eert op woensdag 27 februari het nieuwe filiaal van Bakker Hilvers in Rheden officieel geopend. Samen met ervaren bakker Wouter Hilvers voerde hij deze typische bakkershandeling uit.

Bij de opening waren, naast de burgemeester, onder andere medewerkers, familieleden, leveranciers, crowdfunders en andere belangstellenden aanwezig. Algemeen directeur Aike Hilvers bedankte in het bijzonder de aannemers die de professionele verbouwing van de winkel aan de Groenestraat in minder dan twee weken realiseerden. Ook was er speciale aandacht voor bakker Wim Ariese, zijn vrouw Ina en hun team. Sinds de overname van hun winkel door Bakker Hilvers, is familiebedrijf Bakkerij Ariese na 58 jaar gestopt. Een moment om even bij stil te staan.
Aike Hilvers: “We hopen alle klanten van Bakkerij Ariese en andere liefhebbers van ambachtelijk brood en banket uit Rheden snel in de winkel te ontmoeten en hen te overtuigen met ons reguliere assortiment brood en banket en ons lekkere desembrood uit de vloeroven!” Burgemeester van Eert hoeft in ieder geval niet meer overtuigd te worden. Hij kent Bakker Hilvers al uit de tijd dat hij in Arnhem werkte.

Foto: Bakker Hilvers

Foto: Van links naar rechts: Wouter Hilvers, burgemeester Van Eert en de directie van Bakkerij Hilvers, Wilma Hilvers, Aike Hilvers en André Hilvers bij de vloeroven.

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.