Home / Doesburg-Regiobode / Bronzen medaille voor Jette Galama

Bronzen medaille voor Jette Galama

DOESBURG – Vijf turnsters van Unitas uit Doesburg stapten zondag 17 januari in de auto om naar de tweede voorronde van de 5e divisie in Winterswijk te rijden. De inspanning bleef niet onbeloond. Jayda Mahulette turnde een goede wedstrijd en behaalde een 13e plaats. Meis Tankink werd ondanks een fout op vloer toch nog 10e. Jette Galama maakte het nog spannend toen zij van de balk viel, maar mocht toch een bronzen medaille mee naar huis nemen. In de twee ronde turnde Evelet de Man haar wedstrijd. Ondanks dat zij de dagen ervoor ziek was geweest behaalde zij toch nog een 5e plaats. Zoë Warringa was aan de beurt in de laatste wedstrijd. Met een supermooie radslag op balk behaalde zij een knappe 12e plaats. Unitas feliciteert alle deelneemsters van harte met deze goede prestaties.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.