Home / Brummen-Regiobode / Brein-Actief-Middag

Brein-Actief-Middag

EERBEEK – Het brein staat centraal tijdens de gratis Brein-Actief-Middag, die maandag 11 maart wordt gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Er is een programma opgesteld met leerzame feiten, heldere uitleg en tips.

Eén op de vier mensen in Nederland heeft een hersenaandoening. Om meer mensen hiervan bewust te maken, wordt wereldwijd de Brain Awareness Week gehouden. In de gemeente Brummen doen Het Geheugensteunpunt en Knooppunt Mantelzorg hier samen aan mee door de Brein-Actief-Middag te houden.
Tijdens deze middag krijgen de aanwezigen informatie over de werking van het brein en het gezond houden ervan. Er wordt verteld over hersenaandoeningen, welke impact deze hebben op het leven en welke voorzieningen voor ondersteuning er zijn binnen de gemeente Brummen. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur.
Meer informatie is verkrijgbaar via het Geheugensteunpunt, tel. 06-28457299 of brummen@hetgeheugensteunpunt.nl, en het Knooppunt Mantelzorg, tel. 0575-61988 of mantelzorg@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.