Home / Doesburg-Regiobode / Bonte halfvastenoptocht trekt door Angerlo
Han Uenk - .

Bonte halfvastenoptocht trekt door Angerlo

ANGERLO – Het is al jaren een mooie traditie: de Halfvastenoptocht in Angerlo. Uit de wijde omtrek komen de mooiste carnavalswagens en loopgroepen nog één keer in actie om hun pracht en praal te tonen, een mooi toetje na het grote carnavalsfeest enkele weken eerder. Afgelopen zondag 24 maart genoot het talrijk toegestroomde publiek dan ook weer van een bonte stoet aan prachtig versierde wagens en kleurrijk uitgedoste deelnemers, begeleid door de beste dweilorkesten uit de regio. Angerlo kan zich al jaren verheugen op grote belangstelling voor dit evenement, dat inmiddels niet meer weg te denken is uit het dorp.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.