Home / Brummen-Regiobode / Bomen planten door weer en wind

Bomen planten door weer en wind

EERBEEK – Milan en Robin lieten zich woensdag 13 maart niet tegenhouden door regen en wind. Samen met hun klasgenoten uit groep acht van CBS de Enk in Eerbeek hebben zij een rijtje bomen geplant op de groenstrook naast hun nieuwe schoolgebouw aan de Kloosterstraat. Dit deden de jongeren samen met medewerkers van de gemeente Brummen in het kader van de Nationale Boomplantdag. Dit landelijke project is opgepakt door lokale energiecoöperatie BrummenEnergie en de Groene Kerk, een initiatief van de Kruiskerk. Samen hopen deze organisaties Brummen een beetje groener te maken en zo weer een stukje klimaatbestendiger.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Politiek Café over financieel gezond Brummen

BRUMMEN – Op dinsdag 28 mei wordt er in de bibliotheek in Brummen een Politiek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.