Home / Rheden-Regiobode / Boekenweek in bibliotheek

Boekenweek in bibliotheek

DIEREN – Van 23 tot en met 31 maart is er in de regio Veluwezoom van alles te doen rond de Boekenweek. De Bibliotheek Veluwezoom, boekhandel Meijer & Siegers uit Oosterbeek, boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp, The Read Shop Dieren en Filmhuis Dieren hebben een gezamenlijk programma samengesteld rond het thema van de Boekenweek De Moeder de Vrouw’. Zondagmiddag 24 maart bijt schrijfster Roos Schlikker het spits af met een ‘meet & greet’ in de Bibliotheek Dieren, over haar boek Moeder van Glas. Zij schreef dit boek over haar manisch depressieve moeder. De activiteit begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Dieren en via de website. Leden van de bibliotheek betalen 5 euro, niet-leden 7,50 euro.

ww.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.