zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRheden-RegiobodeBits of Silver speelt in Sem Café

Bits of Silver speelt in Sem Café

Bits of Silver speelt in Sem Café

VELP – De nieuwe Arnhemse band Bits of Silver speelt zaterdag 30 maart in het Sem Café in Velp. Vier ervaren muzikanten brengen een strak programma met lekker ouderwetse countryrock, blues en pop. Ze draaien hun hand niet om voor meerstemmige nummers van bekende artiesten, maar spelen ook eigen werk. Het optreden begint om 21.00 uur en is gratis bij te wonen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214684_architecture-ge286de4531920.jpg

Tachtig nieuwe woningen in Elzenbos Brummen

BRUMMEN - Er worden 80 nieuwe duurzame woningen gebouwd in het plangebied Elzenbos in Brummen. Hiermee zet de gemeente Brummen een belangrijke stap om wat te doen aan de woningnood. In dit plangebied komen 54 betaalbare woningen en 24 woningen in de vrije sector. De verwachting is dat de eerste

0215423_vogelshow.JPG

Geslaagde vogelshow in Eerbeek

EERBEEK - De vogelshow van vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek is voor de vereniging het hoogtepunt van het jaar. Op 20 en 21 november werd de show gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Donderdag 18 november werden de vogels door de keurmeesters gekeurd en van de behaalde punten

0215001_Loenermark_fotograaf_Nico_Kloek.jpg

Wandelen op Steilhul

LOENEN - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleiden vrijdag 26 november een wandeling door natuurgebied Steilhul. Door ruiling is dit stukje natuur bij de Loenermark gekomen. De grenzen zijn niet altijd duidelijk, maar er zijn verschillen in bosbeheer te zien. Het wordt een mooie wandeling door het bos,

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0214608_Narrenkap.jpg

Prins Kevin geïnstalleerd bij de Narrenkap

VELP - Met een grootse openingszitting heeft Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp op zaterdag 6 november het seizoen geopend. Er werd afscheid genomen van prinses Mariëtte en kennisgemaakt met Prins Kevin en zijn gevolg, die zich met een spetterende opkomst presenteerden.

0215310_bezoek_bruidspaar_Robben_Peters_LR.jpg

Van Hedel bezoekt 70-jarig bruidspaar Robben-Peters

BRUMMEN - "Een uitzonderlijke prestatie. Maar veelzeggend over de oprechte liefde voor elkaar." Woorden van burgemeester Alex van Hedel tijdens zijn bezoek aan het 70-jarig bruidspaar Robben-Peters uit Brummen op woensdagmiddag 17 november. Namens het gemeentebestuur feliciteerde de burgervader het platina bruidspaar en ontving het stel een passende cadeaubon en