Home / Rheden-Regiobode / Bingo in Theothorne

Bingo in Theothorne

DIEREN – Op dinsdag 26 maart is er weer bingo in zalencentrum Theothorne te Dieren. Deze wordt georganiseerd door de Dierense korfbalvereniging KV Diderna/Visser Sloopwerken.

Ook ditmaal zijn er diverse prijzen te winnen. Er worden vijf rondes gespeeld om ‘fraaie prijzen’ met onder andere een goedgevulde vleesmand, en zes rondes met geldprijzen. Een bingokaartje voor ronde één tot en met tien kost 0,50 euro per ronde. Een vel met zes kaartjes kost 2,50 euro per ronde.
Een bingokaartje voor ronde elf (dubbele geldprijzen) kost 1 euro. Voor een vel van zes kaartjes betaal je deze ronde 5 euro. Je kunt ook een boekje kopen voor de hele avond (elf rondes en voor iedere ronde een vel met zes bingokaartjes) voor 29 euro.

De opbrengst van de bingo komt ten goede aan de jeugd van KV Diderna/Visser Sloopwerken. Het bingo-team zit voor klaar om deelnemers een leuke avond te bezorgen; iedereen is welkom. De zaal opent om 19.00 uur en de bingo start om 19.30 uur.

www.diderna.nl

Lees ook

Kledingbank houdt opruiming

DIEREN – Om plaats te maken voor de wintercollectie houdt Kledingbank Dieren een opruimingsactie. Alle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.