Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst Mijn Huis Mijn Toekomst

Bijeenkomst Mijn Huis Mijn Toekomst

ROZENDAAL – In de Serre van Rozendaal staat zaterdag 9 maart Mijn Huis Mijn Toekomst centraal. Tussen 14.00 en 16.00 uur is er een informatiebijeenkomst over deze stimuleringsregeling voor inwoners van de gemeente Rozendaal van 65 jaar en ouder. Met Mijn Huis Mijn Toekomst worden senioren geholpen hun huis meer levensloopbestendig te maken, bijvoorbeeld door de trap veiliger te maken, beugels aan te brengen in de badkamer of de drempels te verlagen.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.