Home / Nieuws / Big Band Dieren featuring Parsa in Jazzcafé

Big Band Dieren featuring Parsa in Jazzcafé

DOESBURG – In het kader van de Nederlandse Kindermuziekweek keert de jonge trompettist Parsa terug in het jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Op maandag 1 april om 19.30 uur speelt het dertienjarige talent als gast mee met Big Band Dieren.

De Big Band Dieren staat onder leiding van Vincent Bergervoet en bestaat uit enthousiaste amateurmuzikanten die elk jaar enkele optredens verzorgen op festivals, bedrijfsfeesten, jaarmarkten en ga zo maar door. De band speelt doorgaans in de traditionele bezetting van vijf saxofoons, vier trombones, vier trompetten, slagwerk, percussie, piano, gitaar, contrabas en zangeres. Het repertoire bestaat behalve uit bekende jazzklassiekers uit een aantal goed gearrangeerde, swingende hedendaagse popsongs.
Het Jazzcafé, dat elke eerste maandag van de maand wordt gehouden in de Gasthuiskerk, begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Reserveren is niet nodig.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.