Home / Brummen-Regiobode / Bibliotheek zoekt gastheren en -vrouwen

Bibliotheek zoekt gastheren en -vrouwen

EERBEEK – Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar enthousiaste vrijwillige gastvrouwen en -heren. Om de bibliotheek steeds meer een levendige ontmoetingsplek te laten zijn worden vrijwilligers gezocht om als gastheer/gastvrouw op te treden, die ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Ze ontvangen bezoekers en maken ze wegwijs. Ze helpen klanten bij de selfservicebalie met het lenen en verlengen van boeken. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de bibliotheek er tiptop uitziet. Ook worden met regelmaat in de avonduren lezingen en cursussen of andere activiteiten georganiseerd. De gastvrouw/heer heet de bezoekers welkom en zorgt voor de koffie/thee. En kan uiteraard ook genieten van de aangeboden activiteit. Meer informatie is ook te vinden op de website. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Mariël Schotpoort, m.schotpoort@bibliotheekbrummenvoorst.nl of tel. 06-16 826 628.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.