Home / Rheden-Regiobode / Bevolkingsonderzoek in Velp

Bevolkingsonderzoek in Velp

Bevolkingsonderzoek in Velp

VELP – Vanaf 26 maart kunnen vrouwen uit Velp in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar weer meedoen aan het tweejaarlijks bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij kunnen daarvoor terecht in het borstonderzoekscentrum dat op het evenemententerrein Oranjeplein staat. Het onderzoekscentrum staat hier tot ongeveer 25 juni.
Door het bevolkingsonderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. In de vorige ronde liet 76,3 procent van de uitgenodigde vrouwen uit Velp zich onderzoeken. Bij 2,3 procent van hen was nader onderzoek nodig. Zij werden doorverwezen naar het ziekenhuis.

Lees ook

Geen carnaval bij de De Heiknüüters

RHEDEN – Het bestuur van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft met pijn in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.