Home / Doesburg-Regiobode / Begin Again bij Filmhuis Hummelo

Begin Again bij Filmhuis Hummelo

HUMMELO – Op vrijdagavond 15 maart zal Filmhuis Hummelo de film Begin Again vertonen. Het filmhuis is vanaf 20.00 uur open. De film begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar bij Spar Hummelo of te reserveren per mail. Bekende sterren waaronder Keira Knightley, Adam Levine en Mark Ruffalo spelen in deze film en zullen hun muzikale talenten tonen aan het publiek. De film gaat over Gretta en haar vriend die verhuizen naar New York om carrière te gaan maken met behulp van hun muzikale passie. Gretta’s hart wordt echter gebroken als haar vriend haar verlaat voor een groot solocontract met roem en geld. Dan ontmoet ze een platenproducer die haar ontdekt in een lokale bar, dit haar wereld op zijn kop zet. Keira Knightley debuteert in deze film als zangeres. In de wintermaanden vertoont Dorpshuis Hummelo iedere maand ee film onder de noemer Filmhuis Hummelo. Dit is de laatste film van het seizoen, vanaf oktober 2019 zal het nieuwe filmseizoen starten.

bestellen@dorpshuishummelo.nl

Lees ook

Gezellige Pieten in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 28 november was het wel heel gezellig in Doesburg. In de winkelstraten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.