Home / Nieuws / Beestenboel bij Hofstaete

Beestenboel bij Hofstaete

DIEREN – Vorige week werd er door de activiteitenbegeleiding van Intermezzo een speciale week georganiseerd voor de bewoners van Hofstaete in Dieren. Het thema was Valentijn. Als sluitstuk stond vrijdag alles in het teken van liefde voor dieren. Roel`s Beestenboel was aanwezig met een ezel, geiten, schapen konijnen, kippen en hun twee lieve honden. Ruim tachtig belangstellenden kwamen een kijkje nemen. Er werden ook poffertjes gebakken en sapjes geserveerd. Deze middag is mogelijk gemaakt door een donatie van de Vereniging Vrienden van Hofstaete en Intermezzo. Lid worden van deze vereniging kan via de secretaris Chris de Ruiter, 0313-414843 of door een mailtje sturen naar vriendenhofstaeteenintermezzo@gmail.com.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.