Home / Brummen-Regiobode / Beekbergens toneel geeft voorjaarsuitvoering

Beekbergens toneel geeft voorjaarsuitvoering

Beekbergens toneel geeft voorjaarsuitvoering

BEEKBERGEN – Het Beekbergens toneel geeft op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart een voorjaarsuitvoering. Het blijspel Makkelijk Zat wordt gespeeld. Het verhaal gaat over internetondernemer Cor die het tijd vindt om zijn bedrijf te verkopen en zijn droom van een bed en breakfast op het platteland te verwezenlijken. De voorstelling begint beide dagen om 20.00 uur in de Hoge Weye in Beekbergen. Kaartjes kosten 5 euro en zijn te koop bij de DA drogisterij in Beekbergen en de Echte Bakker Gerrits in Lieren. Ook zijn er op de avond zelf kaartjes te koop.

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.