Home / Brummen-Regiobode / Beekbergen Klassiek: Busch Trio

Beekbergen Klassiek: Busch Trio

BEEKBERGEN – Op uitnodiging van Beekbergen Klassiek komt Het Busch Trio zaterdag 9 maart naar Beekbergen. Omri Epstein (piano), Mathieu van Bellen (viool) en Ori Epstein (cello) geven een concert in de Oude Kerk, van 15.30 tot 17.00 uur. Het trio, vernoemd naar de legendarische violist Adolf Busch, geniet de reputatie één van de beste pianotrio’s in deze generatie te zijn. Als drie solisten wonnen Omri Epstein, Mathieu van Bellen en Ori Epstein ook verschillende wedstrijden. Op het programma staan werken van Haydn, Brahms en Dvorák. De entree bedraagt 25 euro per persoon voor volwassenen en 10 euro per persoon voor de jeugd tot 19 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en bij Primera De Damper en Boekhandel Mooiboek in Beekbergen.

www.beekbergenklassiek.nl

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.