Home / Rheden-Regiobode / Bazaar en boekenmarkt

Bazaar en boekenmarkt

Bazaar en boekenmarkt

VELP – De voorbereidingen zijn al in volle gang: donderdag 28 maart openen de deuren van de Grote Kerk weer voor de jaarlijkse bazaar en boekenmarkt. Die begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. In de kerk worden allerlei gebruikte – maar soms ook nieuwe – spullen uitgestald voor de verkoop. Nog steeds is er ruimte om spullen in te leveren, tot en met woensdag 27 maart tussen 12.00 en 14.00 uur. Wie daar interesse in heeft kan contact opnemen met Corry Venneman, via tel. 026 – 3635091. Alles behalve kleding, grote meubels, computerspullen en plastic items, met uitzondering van tupperware, is welkom.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.