Home / Brummen-Regiobode / Badmintontoernooi in Eerbeek

Badmintontoernooi in Eerbeek

EERBEEK – Op dinsdagavond 26 maart houdt badmintonclub ’t Pluumpje een stratentoernooi voor eigen leden en introducé(e)s in sporthal De Bhoele in Eerbeek. Het is de veertiende keer dat de club dit organiseert.

Het toernooi is voor iedereen, ook voor mensen die willen kennismaken met badminton. “Het is vooral een gezellige badmintonavond waarin plezier voorop staat”, aldus ’t Pluumpje.
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven met óf mensen uit hun straat óf met vrienden/kennissen/familie/collega’s. Een team bestaat uit vier personen. De samenstelling (mannen en/of vrouwen) maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat er maximaal één competitiespeler in een team mag zitten. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de deelnemende teams. “Verzin een leuke (straat)naam voor je team en geef je zo snel mogelijk op, zodat wij met z’n allen er weer een gezellige avond van kunnen maken!”, aldus de organisatie.
De deelname is 6 euro per team, individuele deelnemers betalen 2 euro. Het toernooi begint om 19.30 uur en zal om ongeveer 22.30 uur eindigen met de prijsuitreiking. Er wordt onder andere gestreden om een wisselbokaal.
Individuele opgave is ook mogelijk; de organisatie zorgt dan voor andere teamleden. Het is ook mogelijk om meer dan 4 mensen voor een team op te geven en deze laten rouleren per wedstrijdronde. Er kunnen echter niet meer dan 4 spelers van één team per wedstrijdronde in actie komen.
Aanmelden (met de teamsamenstelling) kan via pluumpjestratentoernooi@gmail.com. De uiterste aanmelddatum is dinsdag 19 maart 2018.

www.bctpluumpje.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.